Over ons

Mr. Piepers lunch & diner is een familiebedrijf gevestigd aan het heilig hartplein in Soerendonk. U kunt bij ons terecht voor de traditionele cafetaria producten. Maar wij bereiden ook vers belegde broodjes, (lunch)maaltijden en serveren een lekker drankje op ons terras. Snel vers en (H)eerlijk eten is ons motto!

Mr. Piepers lunch & diner is geen standaard cafetaria, het is een plek waar je snel lekker eten kan krijgen, maar waar meer sfeer en beleving te vinden is. Het is een plek waar je je thuis voelt door de huiselijke sfeer. Ons restaurant biedt ruim 30 zitplaatsen. Ook vanaf ons terras met 40 zitplaatsen, kunt u bestellen van de uitgebreide lunch- en dinerkaart. En of u nu komt voor een heerlijk kopje koffie of complete maaltijd ons enthousiast team staat voor u klaar.

Mr. Piepers lunch & diner denkt ook aan haar kleine gasten. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderhoek ingericht in het restaurant.. Wij maken van frietjes eten een extra groot feest. Helemaal met het super leuke kidsbox (met verassing) of een kindermenu ( met softijsje). Wij werken met verse frites, en frituren verantwoord, zo is er bij ons absoluut geen sprake van een vette hap.Kom snel en proef het zelf.
Tot ziens bij Mr. Piepers!